09/03 2016

WOMI kinderworkshops

Op woensdagmiddagen

Kids | Workshops

RASA biedt diverse leuke workshops aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Je kiest een workshop, deze volg je vijf woensdagen en daarna kan je weer een andere workshop kiezen uit het nieuwe programma. Tijdens zo´n workshop proef je van verschillende dans en muziekculturen en kan je op een speelse manier ontdekken wat het beste bij jou past. Zo kun je een swingend uurtje Afrikaanse djembé spelen, lekker dansen tijdens de salsa workshop waarbij je leert wat volgen en leiden is, op speelse wijze kennis maken met flamencodans waarbij je van alles leert over ritme, hiphop dansen met invloeden uit verschillende werelddelen of ontdekken wat je allemaal met woorden kan bij de workshop rappen. Voor de kleine broertjes en zusjes is er een leuke speelhoek. En er zijn werkplekken voor de ouder of verzorger die nog even rustig wil werken.

Probeer het uit en leef je uit!

Dit WOMI kids programma loopt van 17 februari tot en met 21 maart 2016. 
Vijf lessen voor 35 euro (U-pas houders 30 euro) 

Inschrijven is inmiddels gesloten, binnenkort start inschrijving voor de nieuwe reeks.

DJEMBE SPELEN 
Afrikaanse muziek en dans is echt voor iedereen! Met Alias Camara ga je een swingend uurtje djembé spelen. Of je nou wel of niet goed in ritme bent, iedereen kan dit leren. 
Docent: Alias Camara

Leeftijd: Van 8 - 12 jaar
Lestijd: 14:30

Leeftijd: Van 5- 8 jaar 
Lestijd: 15.30 uur

FLAMENCO DANS
Op een speelse manier maak je kennis met flamencodans en –ritmes. Het stampen met de voeten, het zwaaien met de rok en het klappen zorgt voor veel plezier! Naast het leren van stukjes choreografie is er ook ruimte voor improvisatie. 
Docent: Romina Toroz 
Leeftijd: Van 5 tot 12 jaar
Lestijd: 13:30

FREESTYLEN MET JEFFREY 
Urban dance is een dansstijl die opkwam begin vorige eeuw in grote wereldsteden zoals New York. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende dansvormen uit een straatcultuur. Ook zal je met Jeffrey moves uitproberen van verschillende culturen op wereldse muziek. Kortom; een mix van werelds en urban, met als hoofddoel plezier maken! 
Docent: Jeffrey Loewenicht 
Leeftijd: Van 7 tot 12 jaar 
Lestijd: 14:30

Voor meer informatie mail educatie@rasa.nl

Zaal open 13:00

Aanvang 13:30

Entree € 35,00

Servicekosten: + €0,50 online | + €1,00 Plato | + €2,00 aan deur | + €0,00 vvk aan kassa.

Share