03/02 2017

Club Tango: Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal

Locatie: Stadsschouwburg Utrecht

18.00-19.00 uur gratis proefles door Tango Touch
21.30 uur Tango Salon met dj’s Biki & Paras

Van groots en ruig tot verfijnd en liefdevol. Carel Kraayenhof en de Argentijnse meesterpianist Juan Pablo Dobal slepen u mee in het brede scala van de Argentijnse volksmuziek, aangevuld met eigen composities. Tango’s, milonga’s en polyritmische dansmuziek zorgen voor een avond vol hartstocht en melancholie. Pinkt u gerust een traantje weg, niemand kijkt. Het eerste deel van de avond kunt u vooral luisteren, daarna nodigen Kraayenhof en Dobal u graag uit op de dansvloer. Wilt u zich daar een beetje op voorbereiden?

Randprogramma
Van 18.00 tot 19.00 uur biedt Tango Touch een gratis proefles aan! De tango-salon na afloop van het concert maakt deze club-avond compleet. De salon - met dj’s Biki & Paras - is gratis voor Club Tango-bezoekers, losse kaarten (à € 5) zijn op de avond zelf vanaf 21.30 uur te koop bij de kassa. 

Dit concert maakt deel uit de van CLUBserie in coproductie met de Stadsschouwburg Utrecht: vijf avonden in verschillende thema’s met een concert van een bijzondere band, hapjes en drankjes in de foyer en een dj na afloop.  

Let op: Deze avond vindt plaats in de Stadsschouwburg Utrecht

Zaal open 18:00

Aanvang 19:30

Entree € 20,00

LOCATIE: STADSSCHOUWBURG UTRECHT

Share