25/09 2015

Club Klezmer: L'Chaim

Klezmer & 'Gipsy Trouble' van eigen bodem + afterparty met DJ Safri

Gipsy / Klezmer / Nederland

Of het nu vrolijke polka's, melancholieke treurliederen of opzwepende klezmernummers zijn, L'Chaim is van alle  Oost-Europese markten thuis. Dit zevental creëert een fruitige en dansbare mix, waarin de muziek uit die Oost-Europese tradities op eigen wijze wordt geïnterpreteerd. L'Chaim bestaat uit musici uit Nederland, Spanje en Italië die hun achtergronden hebben in de klezmer, balkan, jazz, pop, Iraanse en Spaanse muziek. De groepsnaam is de Hebreeuwse variant voor het  Nederlandse 'proost', en betekent letterlijk vertaald 'Op het leven'. En zo zijn de liveshows van L'Chaim ook: energiek, verfrissend en feestelijk. L'Chaim viert het leven. Vier het mee!

Dit concert maakt deel uit de van CLUBserie in coproductie met de Stadsschouwburg Utrecht: vijf avonden in verschillende thema’s met een concert van een bijzondere band, hapjes en drankjes in de foyer en een dj na afloop.  

Aparte verkoop van zit- en staanplaatsen. Via RASA alleen nog staanplaatsen te koop. Via de Schouwburg zijn nog enkele zitplaatsen te koop, klik hier.

 

 

Zaal open 19:30

Aanvang 20:30

Entree staan € 12,00

Entree zit

Via RASA alleen nog staanplaatsen verkrijgbaar.  Servicekosten:  + €0,50 online | + €1,00 Plato |  + €2,00 aan deur | + €0,00 vvk aan kassa.

Fotoalbum Share