Verhuur

RASA heeft ruim 40 jaar ervaring met het begeleiden van muziek- en theatervoorstellingen. RASA heeft een prachtige theaterzaal van een hoogwaardige technische kwaliteit. Alle voorzieningen zijn in het gebouw aanwezig. Gezien de centrale ligging in hartje Utrecht is RASA een uitstekend bereikbare locatie.

RASA theaterzaal

Evenementen
De diverse ruimtes van RASA kunnen gehuurd worden voor zakelijke evenementen zoals congressen, lezingen, workshops, cursussen, vergaderingen, bedrijfspresentaties en personeelsbijeenkomsten. In overleg zijn de mogelijkheden voor uw bijeenkomsten eindeloos. We denken graag met u mee voor de invulling van uw bijeenkomst of evenement.

Catering in overleg
Voor de catering van uw activiteit bestaan er vele mogelijkheden variërend van koffie/thee tafels, lunch, borrel tot uitgebreid buffet. Ook kunt u naar wens uw eigen cateringbedrijf inschakelen. RASA heeft professioneel horecapersoneel dat uw bijeenkomst kan begeleiden.

Vraag naar meer
RASA heeft veel ervaring met het vormgeven en realiseren van evenementen. Aanvullende diensten zoals catering, muziek en/of kaartverkoop kunnen wij op uw verzoek verzorgen.