Tantes Maal

Tantes Maal | Wereldkeuken
Echt traditioneel eten bereid door voortreffelijke onbekende thuiskoks.

Bijna elke familie heeft er een: een thuis- of hobbykok die menig familie-diner tot een culinair festijn weet te maken. Met traditionele recepten die vaak van moeder op dochter of vader op zoon worden overgedragen, elke keer weer verfijnd en verbeterd! Tantes Maal geeft deze thuiskoks nu een podium. Want hoe leuk is het dat hun bijzondere kookkunsten nu voor iedereen is te proeven, ervaren en beleven.

Traditioneel eten
RASA en Tantes Maal organiseren dineravonden waarbij de thuiskoks bijzondere en traditionele gerechten koken uit hun cultuur, waarbij het thema is verbonden aan een live optreden. Een groter publiek kan nu kennismaken met een aantal voortreffelijke onbekende thuiskoks en hun traditionele recepten. Tantes Maal is in het leven geroepen door Frank Splinter en Erik Lodenstein: “Want wie kan er beter koken dan die tante of oma uit Indonesië, Spanje, Suriname of Marokko?”.

Een beleving die je niet wil missen!

Facebook: https://www.facebook.com/tantesmaal

Komende avonden
13 mei - Afrikaanse keuken
10 juni - Tantes Maal Special - Tantes Heimwee 

Kaartverkoop Tantes Maal
3-gangen diner: € 24,50
Wijnarrangement: € 9,00
Openingstijden restaurant: 18.00 - 22.00 uur
Aanvang diner: 18.30 - 19.00 uur
Locatie: RASA, Pauwstraat 13a, 3512 TG Utrecht
In verband met beperkte plekken is het aan te bevelen vooraf tickets te kopen via de RASA website 

Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen, u kunt dit doorgeven middels het sturen van een mail naar info@tantesmaal.nl.