Over RASA

RASA zaal met publiek

RASA is een podium voor muziek en dans uit de gehele wereld.

Omdat wereldmuziek en werelddans grenzeloos zijn bestrijkt de programmering van RASA alle denkbare genres en stijlen: van klassiek en traditioneel tot dansbaar en populair, van ritueel tot hedendaags, geïmproviseerd, onderhoudend of avant-garde.

RASA biedt een venster met uitzicht op de wereld, een plek voor álle mensen van Utrecht en heel ver daarbuiten, zowel voor musici en dansers als voor de luisteraar. RASA is gevestigd in een oude verffabriek. Verf wordt er niet meer geproduceerd, maar de kleur is gebleven, zowel in muziek als publiek.

RASA heeft een ANBI cultuurstatus. Algemeen nut beogende instellingen (ANBI' s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. Alleen instellingen die de Belastingdienst als ANBI aanwijst hebben deze belastingvoordelen. De informatie over de RASA & ANBI kunt u hier vinden.

Het programma in RASA wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht, de Provincie Utrecht en het Fonds Podiumkunsten.