Kaartverkoop

U kunt kaarten kopen via onderstaande kanalen:

Website

Bij elk evenement staat een ticketbutton, waarmee u in het kaartverkoopsysteem van Active Tickets komt. Voordat u online kunt kopen dient u eenmalig een account aan te maken. U kunt betalen met iDEAL, creditcard en de podiumcadeaukaart. De transactiekosten bedragen € 0,50 per kaartje. Na betaling ontvangt u uw e-ticket via de mail en kunt u deze thuis printen. Dit is uw entreebewijs voor het concert. Op de e-ticket staat een unieke barcode die wordt gescand aan de deur. Klik hier om direct naar het programma-overzicht te gaan.

Dagkassa

De kassa van RASA is geopend op woensdagen van 15:30 - 18:30 uur. Aan de kassa in de voorverkoop betaalt u geen extra kosten. De kassa is tevens op concertavonden een uur voor aanvang van het concert geopend.
Let op verkoop 's avonds aan de deur kost € 2,- extra per ticket.

Voorverkoop via Plato Utrecht

Voorverkoop van kaarten vindt tevens plaats bij Plato Utrecht (ook de kortingstarieven). Administatiekosten: € 1,- per ticket.
Adres: Voorstraat 35, Utrecht. Geopend ma t/m vrij tot 19:00 uur, zaterdag tot 18:00 uur.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch en per e-mail vanaf twee weken voorafgaand aan de voorstelling. Reserveringskosten bedragen € 2,- per kaartje. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling te worden opgehaald. Kaarten die niet op tijd zijn opgehaald worden vrijgegeven voor de verkoop.

Bestelformulier

Wilt u liever uw kaarten schriftelijk bestellen, dan kan dat met een bestelformulier. U kunt het formulier hier downloaden(pdf). U kunt het formulier ook bij de kassa aanvragen. Bestelkosten bedragen € 2,50 per formulier. Houders van een RASA-pas betalen geen extra kosten. 

RASA-pas

Met de RASA-pas ontvangt u 40% korting op concerten. Lees meer over RASA-pas

Voorverkoop is voordeliger

Kaarten zijn het voordeligst in de voorverkoop. Aan de dagkassa betaalt u geen extra kosten. Koopt u kaarten online op de website, dan betaalt u slechts € 0,50 administratiekosten per kaartje. Dit zijn de kosten voor betaling via Ideal of creditcardmaatschappij. Voor verkoop aan de deur op de avond van het concert en voor het reserveren van kaarten brengen wij € 2,- per kaartje in rekening.

Algemeen

Eenmaal gekochte kaarten worden niet omgeruild of teruggenomen.

Verhinderd

Bent u verhinderd om een voorstelling bij te wonen waarvoor u heeft gereserveerd, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit tijdig meldt bij de kassa. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar tickets@rasa.nl . U stelt hiermee anderen in de gelegenheid om de voorstelling alsnog te bezoeken.

Wijzigingen voorbehouden

Levende muziek is mensenwerk. Door overmacht (ziekte, visa-problemen, e.d.) kan het programma wijzigen. Kaarthouders krijgen tijdig bericht van ingrijpende wijzigingen. Mocht een voorstelling niet doorgaan, dan zorgt RASA voor een passende vervanging, of worden reeds gekochte kaarten gerestitueerd.

RASA | Pauwstraat 13a | 3512 TG | Utrecht

Kassatelefoon: wo t/m vrij 15:30 - 18:30 uur | 030 - 231 60 40 | tickets@rasa.nl

Btw NL7076307b01 | K v K Utrecht 41181132